Wij trainen coachende professionals in evidence-based methoden

zodat ze effectiever, gelukkiger en vitaler zullen zijn en méér voor de wereld kunnen betekenen.

Dus ben jij een coachende professional en:

  • Twijfel je of de methodes die je inzet wel echt effectief zijn?
  • Voer je vaak gesprekken die je veel energie kosten?
  • Zie je niet de gedragsverandering waar je op hoopt?
  • Ontmoet je vaak weerstand, gebrek aan zelfvertrouwen of vermijding?
  • Zoek je nieuwe inspiratie en verlang je naar persoonlijke groei?

Dan hebben we goed nieuws voor jou (of  je organisatie): het kan anders, héél anders zelfs!

En bij Bureau Bewezen Effect leer je hoe.

Je krijgt bij ons de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van motivatie, zelf-effectiviteit, gedragsverandering, leren en coaching in het algemeen. Wij vertalen die kennis in concrete handvatten en hapklare brokken, zodat je er direct mee aan de slag kunt. Wij werken op basis van open inschrijving én in-company. En wij staan garant voor plezierig, laagdrempelig en praktijkgericht leren.

Het resultaat is dat je – terwijl je een leuke tijd hebt –  zult groeien als mens en als professional: je effectiviteit en zelfvertrouwen als coach zullen merkbaar toenemen. En dit leidt weer tot meer geluk. vitaliteit en persoonlijke groei. Daar heb jij plezier van en natuurlijk ook alle mensen waarmee jij werkt.

NB: Dit zijn géén loze beloften. Wij kunnen dit zeggen omdat we dit al vaak hebben waargemaakt en je mag ons er aan houden. Sterker nog: als we dit voor jou niet waarmaken, krijg je gewoon je geld terug.

Wat ons uniek maakt?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_fontawesome icon=”check” circle=”no” size=”medium” iconcolor=”#61A016″ circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″/]Wij zijn gepokt en gemazeld in het reclasseringswerk. Wij hebben leren coachen en trainen in het werk met (ex-)gedetineerden. We hebben aardig wat gezien rondom weerstand, motivatie en gedragsverandering.

[fusion_fontawesome icon=”check” circle=”no” size=”medium” iconcolor=”#61A016″ circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″/]Onze trainers zijn geselecteerd op: Deskundigheid, Passie, Lef, Integriteit, Humor en moderne didactische skills.

[fusion_fontawesome icon=”check” circle=”no” size=”medium” iconcolor=”#61A016″ circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″/]Onze trainingen zijn breinvriendelijk qua opzet en uitvoering: dit staat garant voor plezierig en interactief leren in een veilig leerklimaat. Ons motto is: kom experimenteren om effectief te leren zodat je later kunt presteren.

[fusion_fontawesome icon=”check” circle=”no” size=”medium” iconcolor=”#61A016″ circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″/]Wij brengen de nieuwste kennis en zijn eerlijk over onze bronnen, zodat je je zelfstandig verder kunt ontwikkelen.

[fusion_fontawesome icon=”check” circle=”no” size=”medium” iconcolor=”#61A016″ circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″/]Een bijzonder gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Wij willen dat elke HBO-professional mee kan doen – óók als hij het zelf moet betalen.

[fusion_fontawesome icon=”check” circle=”no” size=”medium” iconcolor=”#61A016″ circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″/]Wij trainen uitsluitend in zaken waar wij voor 100% achter staan. Wij willen dat ons hoofd, hart en handen tevreden zijn, met andere woorden: we willen weten dat het werkt, we willen voelen dat het klopt en we willen er praktisch mee aan de slag kunnen.

Onze visie

“Als er effectief gecoacht wordt dan wint iedereen”

Voor de professional is het bijzonder prettig om met onze methoden te werken: je weet wat je aan het doen bent, verspilt géén onnodige energie, ervaart veel voldoening en ziet snel resultaat.

Voor de coachee is het ook prettig: die voelt zich werkelijk gezien, gehoord en serieus genomen. Hij ervaart samenwerking in plaats van strijd en krijgt snel weer hoop, optimisme en nieuw perspectief.

En ook de maatschappij heeft bijzonder veel baat bij effectieve professionals. Denk alleen maar aan de kostenbesparing door al die mensen die gezondere keuzes gaan maken m.b.t. hun leefstijl. Denk aan uitzichtloze situaties waar sprake is van huiselijk geweld, kindermishandeling, schulden, criminaliteit, drugs- en alcohol gebruik.

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar methoden als Motiverende gespreksvoering en Oplossingsgericht coachen bieden werkelijk hoop, juist in dergelijke uitzichtloze situaties. Alleen al door het serieus nemen van die ander en zonder oordeel luisteren naar het verhaal kan er een transformatie plaatsvinden.

Onze doelgroep

Onze doelgroep bestaat uit HBO en WO-professionals in een coachende rol, zoals:  docenten, trainers, coaches, maatschappelijk werkers, schuldhulpverleners, klantmanagers, loopbaanbegeleiders, coachende managers, reclasseringswerkers en meer. Twijfel je of jij tot de doelgroep behoort? Neem dan even contact op, dan denken we met je mee!

positieve-psychologieOnze aanpak

Wij voelen ons sterk verwant aan de positieve psychologie. Dit houdt in dat wij ten diepste geloven in de (veer)kracht van mensen.  Mindfulness vormt voor ons een belangrijke inspiratiebron. Dit zie je terug in de aandacht die we hebben voor elkaar, onze deelnemers en de wereld.

Van motiverende gespreksvoering hebben wij zonder oordeel leren luisteren. Door oplossingsgericht te werken en denken zien wij mogelijkheden in de meest uitzichtloze situaties. Acceptatie en Commitment Therapie (ACT) heeft ons de moed gegeven om stap-voor-stap onze dromen te volgen. Door Voice Dialogue hebben we al onze ikken leren omarmen. En door provocatief coachen kennen we de kracht van humor, uitdaging en contact.

Daarbij streven wij ernaar om al onze trainingen breinvriendelijk vorm te geven, dat wil zeggen dat we in het ontwerpen en uitvoeren van onze trainingen rekening houden met hoe ons brein graag leert. Meer over Breinvriendelijk Trainen lees je hier. 

Opdrachtgevers tot nu toe

Sinds 2010 gingen deze opdrachtgevers – naast honderden particulieren – je voor:

Opdrachtgevers Bureau Bewezen Effect

 

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.